Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:22 | January 26, 2016

Måste tipsa!

Om ni inte har sett den här så måste ni se den. Helt fast! Den heter Experimentenen undersökande serie i tre delar.

  
Kolla in trailern HÄR!
Han har visioner stora nog att rädda miljontals människor – men har anklagats för att använda dödligt sjuka patienter som försökskaniner. Är Karolinskas världsberömde kirurg, Paolo Macchiarini, ett geni – på väg att lösa en av medicinens stora gåtor? Eller är han bedragaren bakom en av Sveriges största medicinska skandaler? Är hans konstgjorda luftstrupar ett förestående medicinskt världsgenombrott eller en ännu större skandal än vi trodde.
27 januari klockan 20.00 visas sista delen av tre. Så catchuppa de sista nu på play. SVT 1


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här