Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:49 | February 24, 2015

Bootcamp Vitamin Well

IMG_0935.PNG IMG_0936.PNG

Har massa poddinspelningar och möten idag så jag har lånat ett inlägg av Mia Björses. Från morgonens träningspass. Sååå kuuul!!!

Dagens Vitamin Well Bootcamp hölls på Balance City tillsammans med Les Mills och deras duktiga tränare Fredrik Andersson. Vi kombinerade två pass; BODYCOMBAT & CXWORKS. Här är en kort beskrivning av passen för er som är intresserade 🙂

BODYCOMBAT® är ett pass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwando, capoeira, boxning och muay thai, utmanar du din kondition och fysik. Musiken, rörelsekombinationerna och gruppen ger dig en kraftfull verklighetsflykt – du lever dig in i passet och blir en actionhjälte för en timme.

CXWORX®
Letar du efter en kort, intensiv träning som utmanar till att förbättra din träningsnivå och samtidigt stärker och tonar din kropp? Då är CXWORX® det du behöver! CXWORX® fokuserar på musklerna i bålen (mage och rygg) och de muskler som binder samman överkropp och underkropp. Rörelserna är idealiska för att stärka mage men även rumpa, samtidigt som kroppen blir starkare och på så sätt bidrar till att förebygga skador.

Snart kommer även en kortfilm från detta pass, stay tuned!

Foto och film: Herman Caroan
Kläderna på bilderna är ifrån Under Armour.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här