MENU
header2
6:20 | February 25, 2015

Det börjar ordna upp sig

Uncategorized
Tomallan morgon

Ja det är fortfarande ganska instabilt och vissa nätter går inte till historien. Men allt oftare händer det att första gången han vaknar är tre på natten. Han är ju dessvärre väldigt morgonpigg (läs 05:00 tiden). Men då kompenserar han att sova runt två timmar från åtta. Han är väldigt mycket lättare att natta än Penny var och är tidsmässigt som ett klockspel. Sover i princip alltid från 18.25. Sen är han inte bara väldigt söt och charmerade att titta på utan är en ljuvlig liten personlighet som ålkryper runt efter mig som en säl i lägenheten. Nästan alltid glad i hågen. Ifall han inte är trött eller bajsnödig. Men vi börjar få det riktigt roligt på dagarna. Han hatar dock att åka vagn och det är ett ganska stort bekymmer, så man kan nästan inte gå promenader eller längre sträckor om han inte sover. Dessutom är han ju en riktig reataurangmarodör så fikor eller luncher med väninnor börjar jag också lägga ner när han är med.

Ska våga mig till Öppna Förskolan så fort “Vabruari” är slut. Livrädd för att åka på någon typ av åkomma nu igen. Efter vinterns fyramånaders sjukdomar från början av oktober till början av februari. I Kenya blev jag frisk. Det här gör jag aldrig om (hoppas jag) för det var en sinnnessjuk prövning eller erfarenhet jag inte behöver igen.

Har ni tips på annat babykul? Känner mig helt lost.

Kram

Leave a Reply

  • (will not be published)